İzmir’de dehşet kaza: Çok sayıda ölü ve ağır yaralı var!

İzmir’de dehşet bir trafik kazası meydana geldi. Otomobil, karşı şerde geçerek başka araçla çarpıştı. Meydana gelen feci kaza sonucunda 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de ağır yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda ekip sevk edildi.

Feci kaza, saat 18.00 sıralarında İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Turgutlu istikametinden İzmir istikametine seyir halinde olan Hüseyin Ali Ceylan (54) idaresindeki 45 UU 861 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini yitirmesi sonucu refüjü aşarak karşı yöne geçti. Karşı şeride geçen araç, Turgutlu istikametine seyir halinde olan Tuncay Y. (54) idaresindeki 35 BMK 730 plakalı otomobile çarpıştı.

2 KİŞİ OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Kazanın bildirilmesi üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Jandarma tarafından yolda güvenlik önlemleri sağlanırken, meydana gelen kazada 45 UU 861 plakalı otomobil içerisinde bulunan sürücü Hüseyin Ali Ceylan ve Zeliha Ceylan’ın (56) hayatını kaybettikleri belirlendi. Diğer araçta bulunan sürücü Tuncay Y. ile yolcu konumunda bulunan Gülay Y. ve Bekir Y., ağır yaralı olarak Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Meydana gelen kazada hayatını kaybeden Hüseyin Ali Ceylan ve Zeliha Ceylan’ın cansız bedenleri, yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kazada ağır yaralanan 3 kişinin ise hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Exit mobile version