İzmir Haberleri

İzmir’de dehşet veren olay: Zorla girdiği evde küçük kızı öldürdü

İzmir’in Karabağlar ilçesinde meydana gelen dehşet veren olay, şehri sarsmış durumda. Suriye uyruklu Levend M. (30), bir evde demir kapı camını kırarak içeri girdi. Ev sahibi Suzan E.’yi (34) bıçaklayarak ağır yaralayan saldırgan, aynı evde bulunan 12 yaşındaki kızı Behiye E.’yi öldürdü.

Olay, Yüzbaşı Şerafettin Mahallesi 3973/1 Sokak’ta saat 10.30 sıralarında gerçekleşti. Levend M., demir kapısının camını kırarak girdiği müstakil evde Suzan E.’yi yüz ve kolundan 7 bıçak darbesiyle ağır yaraladı. Ardından Behiye E.’yi boğazından ve göğsünden aynı bıçakla yaralayarak olay yerinden kaçtı. Komşuların ihbarı üzerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Küçük kız kurtarılamadı

Ağır yaralanan anne ve kız, ambulansla Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ne yazık ki, tüm müdahalelere rağmen Behiye E. kurtarılamazken, annesi Suzan E.’nin tedavisi devam ediyor.

Polis, olayın ardından kaçan Levend M.’yi yakalamak için geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Buca ilçesinde saklandığı evde gözaltına alınan L.M., polis tarafından yakalandı.