İzmir’de dükkan arayanlar dikkat! Kamu bankası 5 adet dükkanı, satışa çıkardı! Yüzde 3’lük teminat bedeli karşılığında herkes kendi dükkanının sahibi olabilecek!

Vakıfbank, artan gayrimenkul fiyatları karşısında İzmir’de uygun fiyatlı dükkan bulmakta zorlanan tüketiciler için toplamda 5 adet dükkanın satışa çıkarıldığını duyurdu. Kamu bankası, ilgili dükkanlar için başlatılmış olan ihalelere ilişkin ayrıntıları paylaştı.

VAKIFBANK’TAN İZMİR’DE 4 ADET SATILIK OFİS İLANI!

Vakıfbank, İzmir ilinin Konak ilçesinde bulunan 4 adet ofis için yeni bir ihale başlattı. 386 metrekare büyüklüğünde olan ofisler için başlatılmış olan ihalenin başlangıç bedeli 4 milyon 600 bin TL olarak belirlendi. Banka İsmet Kaptan Mahallesi’nde yer alan ofisler için yüzde 3’lük teminat bedeli talep ettiğini bildirdi.

VAKIFBANK’TAN İZMİR’DE UYGUN FİYATLI DÜKKAN İLANI!

Vakıfbank’ın Intengo platformu aracılığı ile satışa sunmuş olduğu ikinci gayrimenkulün İzmir ilinin Karabağlar ilçesinde olduğu öğrenildi. İlçenin Cennetoğlu Mahallesi’nde bulunan 65 metrekarelik dükkanın ihalesi için ayrıntılar paylaşıldı.

Vakıfbank tarafından başlatılmış olan satılık dükkan ihalesinin başlangıç bedeli 495 bin TL olarak belirlendi. Banka, yüzde 3’lük teminat karşılığında ihaleye katılımın söz konusu olabileceğini ifade etti.

VAKIFBANK İHALELERİNE NASIL KATILIM SAĞLANIR?

Vakıfbank tarafından yayınlanan satılık gayrimenkul ilanları için ihaleye katılarak fiyat teklifi vermek isteyen tüketicilerin, öncelikle Intengo isimli yasal e- ihale platformuna giriş yapmaları ve satılık gayrimenkul ilanlarını görüntüleyerek bütçelerine uygun ilanı seçmeleri gerekmektedir. Satın alınmak istenen gayrimenkule karar verilmesinin ardından, ilgili gayrimenkul için başlatılmış olan ihalenin taban tutarı üzerinden yüzde 3’lük teminat bedelinin Vakıfbank şubelerine yatırılması ve şube ile gayrimenkul satış sözleşmesinin imzalanması gerekmektedir.

Gayrimenkul satış sözleşmesinin imzalanmasının ardından Vakıfbank, ilgili müşteri irtibat numarasına veya mail adresine, Intengo sistemi için kullanıcı adı ve şifre gönderecektir. Kişisel bilgileri kullanarak Intengo platformuna giriş yapılabilir ve teminat bedeli yatırılmış olan gayrimenkul için fiyat teklifi verilebilir.

Exit mobile version