Ekonomiİzmir Haberleri

İzmir’de dükkan satışları patladı! Halkbank 115 metrekarelik dükkanı 480 bin TL’den satışa sundu!

Halkbank İzmir’de uygun fiyatlı iş yeri arayanlar için müjdesini verdi. Elinde bulunan bir icralık iş yeri için ihale düzenlediğini duyuran banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

KAMU BANKASINDAN UYGUN FİYATLI SATILIK İŞ YERİ DUYURUSU!

Halkbank yönetimi kendi elinde bulunan Halkbank Gayrimenkul platformu üzerinden yeni bir duyuru yayınladı. İzmir il sınırları içerisinde uygun fiyatlı iş yeri arayışı içerisinde olan vatandaşlara seslenen kamu bankası, yeni ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

HALKBANK’TAN İZMİR KARABAĞLAR’DA SATILIK İŞ YERİ İLANI!

Halkbank kendi platformu olan Halkbank Gayrimenkul üzerinden yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. Yeni ihalesi kapsamında İzmir ilinde bulunan icralık bir iş yerini satışa sunduğunu bildiren banka ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Halkbank’ın Halkbank Gayrimenkul üzerinden düzenlemiş olduğu ihale kapsamında satışa sunulan iş yerinin Karabağlar ilçesinde olduğu ve kullanım alanının 115 metrekare olduğu açıklandı. Banka ilgili ihale kapsamında sunulabilecek olan minimum fiyat teklifinin 480 bin TL olduğunu bildirdi.

HALKBANK’IN SATILIK İŞ YERİ İLANINA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Halkbank’ın Halkbank Gayrimenkul üzerinden düzenlemiş olduğu iş yeri ihalesine katılım sağlamak isteyenler için ihale başvuru detayları yayınladı. Kamu bankası ihaleye katılmak isteyen tüketicilerin ve yatırımcıların öncelikle 18 yaş ve üzeri olma şartını sağlamaları gerektiğini belirtti.

Halkbank kendi platformu üzerinden düzenlemiş olduğu iş yeri ihalesine katılarak iş yeri için fiyat teklifi vermek isteyen vatandaşların, teminat bedelini yatırmaları gerektiğini belirtti. Söz konusu teminat bedelini 14 bin 400 TL olarak açıklayan banka, ilgili bedelin Aydın- Sultanhisar şubesine elden yatırılması gerektiğini bildirdi.

Halkbank teminat bedelinin yatırılmasının ardından gayrimenkul satış sözleşmesinin imzalanacağını ve sözleşme sonunda da ihaleye katılarak online olarak fiyat teklifi verilebileceğini bildirdi.