İzmir’de flaş yasak kararı: Pazar günü saat 22.00’ye kadar yasaklandı!

İzmir’e fırtına etkili oldu. Olumsuz hava şartları nedeniyle deniz ulaşımı aksadı ve fırtınadan dolayı ağaçlar devrildi. Fırtına vatandaşlara zor anlar yaşatırken, valilik tarafından yasak kararı alındı. Buna göre, pazar günü saat 22.00’ye kadar motorlu kuryelerin ve motosikletlerin trafiğe çıkışı yasaklandı.

İzmir’de fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Deniz seferleri uzun süre iptal edilirken, bazı yerlerde ağaçlar devrildi. Bir binanın çatısında duran hazır betonlar ise park halindeki aracın üzerine düşerek hasara yol açtı. Valilik motosiklet ve kuryelerin trafiğe çıkmasını yasakladı. Öte yandan meteoroloji fırtınanın devam edeceğini belirtti.

Karabağlar ilçesinde fırtına sebebiyle bir ağaç park halindeki aracın üzerine devrilirken, Konak’taki St. John Anglikan Kilisesi’nin bahçesinde bulunan iki ağaç da fırtınaya dayanamayıp, yıkıldı. Konak İsmet Kaptan Mahallesi 1375 sokaktaki bir otelin çatısında bulunan hazır betonlar, park halindeki bir aracın üzerine düştü. Büyük panik yaşandı.

MOTOSİKLETLİLERİN TRAFİĞE ÇIKIŞI YASAKLANDI

Meteoroloji, İzmir’de güney ve güneybatı yönlerden esen kuvvetli rüzgarların, 3 Nisan gecesine kadar süreceğini bildirildi. İzmir Valiliği, 3 Nisan Pazar günü saat 22.00’ye kadar motosiklet ve motorlu kuryelerin trafiğe çıkışını yasakladığını duyurdu.

Exit mobile version