İzmir’de hurdacı dehşet saçtı: 3 çocuğa böyle saldırdı!

İzmir’de hurdacı çocuklara saldırdı. Hurdacılık yapan Murat E., 3 çocuğu darbetti. O akılalmaz olayın görüntüleri çevredekiler tarafından kaydedildi. Çocukların aileleri şahıstan şikayetçi oldu. Gözaltına alınan Murat E. ertesi gün serbest bırakıldı.

Olay, İzmir’in Seferihisar ilçesinde meydana geldi. Hurdacılık yapan Murat E. içtiği biranın şişesini aldığını iddia ettiği 3 çocuğa saldırıp darbetti. Şahıs, 1’i ilkokul, diğer 2’si ise ortaokul öğrencisi olan 3 çocuğa, saldırıp, darbetti.

O ANLAR KAYDEDİLDİ

O anlar çevredekiler tarafından cep telefonlarıyla görüntülenip, sosyal medyada paylaşıldı. Görüntülerde çocukların korkup, ağladıkları ve bu sırada gelen bir kadının “Dur, vurma” diyerek Murat E.’ye engel olmaya çalıştığı görüldü. Çocukların aileleri, Murat E.’den şikayetçi oldu. Polis, şikayet üzerine Murat E.’yi yakalayıp, gözaltına aldı.

SERBEST BIRAKILDI

Murat E., polisteki ifadesinde, olay günü çocukların içtiği biranın şişesini aldıklarını, buna sinirlenip, darbettiğini söyledi. Murat E., polisteki işlemlerinin ardından savcılığın talimatıyla ertesi gün serbest bırakıldı.

Exit mobile version