İzmir Haberleri

İzmir’de ikametgah eden üniversite öğrencilerine 8 ay boyunca ödeme yapılacak: Başvurular 15 Eylül’de başlıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi internet sitesi üzerinden üniversite öğrencilerine yönelik destek ödemesi yapacağını duyurdu. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre İzmir’de ikametgah eden üniversite öğrencilerine 8 ay boyunca destek ödemesi yapılacak. Başvuruların 15 Eylül’de başlayacağı açıklanırken öğrenciler ne kadar ödeme alacaklarını araştırmaya başladı. Peki ödemeler ne kadar olacak? Destek ödemesinden nasıl faydalanabilecekler? Başvuru şartları neler? İşte detaylar

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer eğitimde fırsat eşitliği ilkesi doğrultusunda üniversite öğrencilerine destek ödemesi yapılacağını duyurdu. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer dar gelirli üniversite öğrencilerine 8 ay boyunca destek ödemesinde bulunacağını duyurdu.

BAŞKAN SOYER AÇIKLAMADA BULUNDU

BAŞVURULAR 15 EYLÜL’DE

Başvuruların 15 Eylül’de başlayacağını duyuran İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer başvuruların bizizmir.com üzerinden kabul edileceğini duyurarak 10 bin öğrenci için destek ödemesinin ise 2 bin 250 liralık bölümü aralık ayında, ikinci bölümünün ise 2024 yılında verileceğini de belirterek bilgilendirmede bulundu.