Genel

İzmir’de iş yeri arayan girişimcilerin dikkatine! Halkbank, 3 farklı bölgede uygun fiyatlı iş yeri satışına başladı!

Halkbank, İzmir’de uygun fiyatlı dükkan arayışı içerisinde olan girişimcilere ve diğer tüketicilere, 3 farklı bölgede gayrimenkul satışı gerçekleştirileceğini duyurdu.

HALKBANK’TAN İZMİR KARABAĞLAR’DA İŞ YERİ SATIŞI!

Artan gayrimenkul fiyatlarından sonra uygun fiyatlı iş yeri bulmakta güçlük çeken girişimcilere seslenen kamu bankası Halkbank, İzmir’in Karabağlar ilçesinde bulunan icralık işyerini, uygun fiyatlardan satışa çıkardığını duyurarak ayrıntıları paylaştı.

Halkbank’ın kendi denetiminde olan Halkbank Gayrimenkul aracılığı ile düzenlemiş olduğu ihaleye konu olan iş yerinin kullanım alanı 115 metrekare olarak bildirildi. Banka, Bozyaka Mahallesi’nde bulunan iş yeri için düzenlediği ihalenin başlangıç bedelini 480 bin TL, teminat bedelini ise 14 bin 400 TL olarak belirledi.

HALKBANK’TAN İZMİR BUCA’DA İŞ YERİ SATIŞI!

Halkbank, İzmir’in Buca ilçesinde uygun fiyatlı iş yeri arayan girişimciler ve diğer tüketiciler için de yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. Banka, Buca’nın Dicle Mahallesi’nde bulunan iş yerinin ayrıntılarını paylaştı.

Halkbank’ın Halkbank Gayrimenkul aracılığı ile düzenlemiş olduğu ihaleye konu olan iş yerinin kullanım alanı, 61 metrekare olarak duyuruldu. Banka, ilgili iş yeri için düzenlemiş olduğu ihalenin başlangıç bedelini 330 bin TL, teminat bedelini ise 9 bin 900 TL olarak belirledi.

HALKBANK’TAN İZMİR TORBALI’DA İŞ YERİ SATIŞI!

Halkbank, İzmir’in Torbalı ilçesinde bulunan bir iş yeri için de Halkbank Gayrimenkul aracılığı ile ihale düzenlediğini duyurdu. Diğerlerine göre daha fahiş rakamlara sahip olan iş yerine ilişkin ayrıntılar paylaşıldı.

Halkbank, Halkbank Gayrimenkul aracılığı ile satışa sunmuş olduğu iş yerinin kullanım alanını 97 metrekare olarak duyurdu. Banka, ilgili iş yeri için düzenlenmiş olan ihalenin başlangıç bedelini 1 milyon 860 bin TL, teminat bedelini ise 55 bin 800 TL olarak bildirdi.