İzmir’de iş yeri fiyatları uçtu! O banka 84 metrekarelik iş yerini 825 bin TL’den satışa sundu!

Denizbank, kendi ihale platformu Denizbank Gayrimenkul üzerinden yeni icralık iş yeri ihaleleri düzenlediğini duyurarak ayrıntıları paylaştı.

DENİZBANK’TAN İZMİR KEMALPAŞA’DA SATILIK İŞ YERİ İLANI!

Denizbank kendi ihale platformu Denizbank Gayrimenkul üzerinden düzenlemiş olduğu ilk ihale kapsamında İzmir ilinin Kemalpaşa ilçesinde bulunan icralık bir iş yerini satışa çıkardığını duyurdu. Söz konusu icralık iş yerinin toplam kullanım alanını 84 metrekare olarak açıklayan banka, satışın tam hisse ile gerçekleşeceğini belirtti.

Denizbank Gayrimenkul platformu üzerinden satışa sunulmuş olan icralık iş yerinin halen fiyat teklifine açık olduğunu belirten banka, ihale kapsamında sunulabilecek olan minimum fiyat teklifini 825 bin TL olarak belirledi.

DENİZBANK’TAN İZMİR GAZİEMİR’DE SATILIK İŞ YERİ İLANI!

Denizbank kendi ihale platformu Denizbank Gayrimenkul üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihalede İzmir ilinin Gaziemir ilçesinde bulunan icralık bir iş yerini satışa çıkarmış olduğunu duyurdu. Banka ilgili icralık iş yerinin Kaan İş Merkezi’nde bulunduğunu açıklayarak ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Denizbank Gayrimenkul platformu üzerinden fiyat teklifine açılmış olan icralık iş yerinin toplam kullanım alanı, 70 metrekare olarak ölçüldü. Banka, tam hisse ile satışa çıkarmış olduğu icralık iş yeri için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifini 1 milyon 875 bin TL olarak açıkladı.

DENİZBANK İZMİR İHALELERİNE NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Denizbank’ın kendi ihale platformu Denizbank Gayrimenkul üzerinden düzenlemiş olduğu İzmir ihalelerine katılım sağlayarak söz konusu icralık gayrimenkuller için fiyat teklifi vermek isteyen tüketiciler ve yatırımcılar, ilgili ihalelere nasıl başvuru yapabileceklerini araştırmaya başladı. Bu noktada devreye giren Denizbank, ihale hizmetine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Denizbank, Denizbank Gayrimenkul platformu üzerinden düzenlemiş olduğu yasal ihalelere ilan sayfaları üzerinden online olarak başvuru yapılabileceğini belirtti. Banka, ilgilenilen gayrimenkul için açılmış olan ilanın üst tarafında yer alan “teklif ver” butonu üzerinden bankaya online olarak fiyat teklifinin iletilebileceğini bildirdi.

Exit mobile version