İzmir’de kabristan ziyareti yapacak olanlar dikkat: Duyuru yapıldı!

Kurban Bayramı arafe günü ve bayram günlerinde kabristan ziyareti yapacak olan vatandaşlar için duyuru yapıldı. Yapılan duyuruda, Kurban Bayramının arife, birinci, ikinci ve üçüncü günlerinde kabristanlara yapılacak seferlerin hareket saatleri açıklandı.

Binlerce vatandaş bayramda kabristan ziyareti yapıyor. İzmir’de kabristan ziyareti yapacak olanları ilgilendiren duyurular yapıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi kabristan ziyareti için yaptığı açıklamada, “Arife günü ve Kurban Bayramı süresince yurttaşların kabir ziyaretlerini rahat bir şekilde yapabilmeleri için de mezarlık içerisinde önlemler alındı.” İfadelerini kullandı. Öte yandan ESHOT Genel Müdürlüğü ise arife, birinci, ikinci ve üçüncü günlerinde kabristanlara yapılacak seferlerin hareket saatlerini açıkladı.

Kurban Bayramı’nda ulaşım

Bayramda ulaşım ile ilgili açıklamada da bulunan ESHOT Genel Müdürlüğü, “Kurban Bayramı Otobüs Hareket Saatleri Hakkında. Arife Günü Haftaiçi , Kurban Bayramı süresince Pazar , 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ve İdari izin süresince Cumartesi Otobüs Hareket Saatleri ile hizmet vermeye devam edilecektir.” İfadelerini kullandı.

Exit mobile version