Gündemİzmir Haberleri

İzmir’de kahreden olay: Yanarak feci şekilde can verdi!

İzmir’in Kiraz ilçesinde müstakil bir evde yangın çıktı. Yangını görenlerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri incelemenin ardından evde yaşlı bir kadının cesediyle karşılaştı. Yaşlı kadının cesedi morga kaldırılırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yangın, dün saat 21.00 sıralarında Haliller Mahallesi’nde bulunan 2 katlı müstakil evde meydana geldi. Feriştah Yılmaz’a (95) ait alt katı ahır olan evden dumanların yükseldiğini gören vatandaşlar durumu sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine adrese jandarma ve çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın nedeniyle taş evde kısmen çökmeler meydana gelirken, alevler itfaiye ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda kontrol altına alınarak söndürüldü.

YAŞLI KADININ CESEDİ BULUNDU

AFAD ekiplerince çöken evin içerisinde yapılan incelemelerde, yalnız yaşadığı öğrenilen talihsiz kadının saatler sonra cansız bedenine ulaşıldı. Savcının incelemesinin ardından Yılmaz’ın cansız bedeni İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.