İzmir’de korkunç olay: Arabasında silahla vurulan kişi hastaneye giderken yaptığı kazada öldü!

İzmir’de korkunç bir olay yaşandı. Otomobilinde silahlı saldırıya uğrayan kişi sırtından ve bacağından vurulduktan sonra hastaneye gitmeye çalışırken kaza yaptı. İhbar üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Talihsiz adam meydana gelen kaza sonucunda hayatını kaybetti.

Korkunç olay, dün akşam saatlerinde İzmir’in Karabağlar ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Recep Baysener idaresindeki 34 HIP 327 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini yitirmesi sonucu ters döndü. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

KAZA ÖNCESİ SİLAHLA VURULDUĞU ANLAŞILDI

Otomobilden itfaiye ekipleri tarafından çıkartılan sürücünün sırtından tabancayla vurularak yaralandığı da ortaya çıktı. Polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, Tahsin Yazıcı Mahallesi 9168 sokakta B.A. adlı şüpheli tarafından otomobile ateş açılması sonucu Recep Baysener’nin sırtından vurulduğu, yaralanan sürücünün otomobiliyle hastaneye gitmek üzereyken direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle otomobilin önce iki araca çarptığı daha sonra da ters döndüğü saptandı.

HAYATINI KAYBETTİ

İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Baysener, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında şüpheliyi yakalama çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

Exit mobile version