Genelİzmir Haberleri

İzmir’de korkunç olay! Çocuğunun gözü önünde eşinin boğazını kesip, intihar etti!

İzmir’de tüyleri ürperten olay! Buca’da sınıf öğretmeni olduğu öğrenilen İrfan Temelli , 9 yaşındaki oğlunun gözleri önünde eşi Meryem Temelli’nin boğazını keserek öldürdükten sonra intihar etti.

İzmir’de korkunç olay. Buca’da, eşinin boğazını 9 yaşındaki oğlunun gözleri önünde keserek öldüren adam daha sonra 4. kattan atlayarak intihar etti. Edinilen bilgiye göre; bugün saat 10.30 sıralarında, Buca’daki Efeler Mahallesi 318 Sokak’ta bulunan bir binada yaşan çift henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Eşiyle şiddetli geçimsizlik yaşadığı öğrenilen sınıf öğretmeni İrfan Temelli (51), eşi Meryem Temelli (50) arasında tartışma büyüdü. Mutfaktan ekmek bıçağını alan İrfan Temelli, eşine saldırdı.

9 YAŞINDAKİ OĞLUNUN GÖZLERİ ÖNÜNDE!

Ekmek bıçağı ile 9 yaşındaki E.T.’nin gözleri önünde eşi Meryem Temelli’nin boğazını kesen İrfan Temelli, 4. kattaki evlerinin balkonundan atlayarak intihar etti. Çevredeki vatandaşların bildirmesi üzerine polise bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Hastaneye kaldırılan çiftin yaşamını yitirdiği belirlendi.

BOŞANIP TEKRAR EVLENMİŞLER!

9 yaşında E.T. isminde bir erkek, İ.T. (22) isminde de bir kızları olduğu öğrenilen İrfan ve Meryem çiftinin daha önce şiddetli geçimsizlik yüzünden boşandıkları fakat arada çocuklar olduğu için tekrardan evlendikleri öğrenildi. Öte yandan, 22 yaşında İ.T.’nin korkunç olay sırasında evde olmadığı bilgisi verildi. Olay Yeri İnceleme ekipleri tarafından evin içerisinde incelemelerde bulunulurken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.