Ege HaberleriGündemİzmir Haberleri

İzmir’de Korkunç Olay! Tartışmanın Sonu Kanlı Bitti 1 Kişi Hayatını Kaybetti! Yaralılar Var

İzmir’de meydana gelen olayda dükkan işletmecileri ile müşteriler arasında çıkan küfürleşme tartışması kısa sürede kavgaya dönüştü. Çıkan kavga kanlı bitti. 1 kişi hayatını kaybetti 5 kişi yaralandı.

Çıkan Bıçaklı Kavgada 1  Kişi Hayatını Kaybetti 5 Kişi Yaralandı

Olay, Bayraklı Mahallesi 1639 Sokak’ta dün akşam 18.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre dönerci dükkanına gelen müşteriler ve işletme sahipleri A.S. ve V.S.S. arasında tartışma çıktı. Küfürleşmeden çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek sokağa taşarak bıçaklı kavgaya dönüştü. Öfkelenen H.A., S.Ö., G.A., A.A., ve işletme sahibi A.S. bıçakla işletmenin bir diğer sahibi V.S.S. darp edilerek yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılardan durumu ağır olan H.A. ve G.A. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne, S.Ö. ile A.A. özel bir hastaneye kaldırıldı. Burada tedaviye alınan yaralılardan durumu ağır olan H.A. doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. H.A.’nın cansız bedeni, yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kavgada hafif yaralanan işletme sahipleri A.S. ile V.S.S. hastanedeki tedavilerinin ardından polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.