İzmir’de kuyumcu soygunu: Şüpheliler 15 dakika içinde yakalandı

İzmir’de, kar maskeli dört şüpheli, bir kuyumcu dükkanına girdi ve 3 milyon lira değerinde ziynet eşyasını çaldıktan sonra kaçmaya çalıştı. Ancak polis, şüphelileri soygun anından 15 dakika sonra yakalamayı başardı. 

Olay, İzmir’in Bayraklı ilçesinde meydana geldi. Saat 04.30 sıralarında kuyumcu dükkanına gelen dört kar maskeli şüpheli, iş yerinin kepengini demir makasla keserek içeri girdiler. Hızla 3 milyon lira değerindeki ziynet eşyalarını torbalara dolduran şüpheliler, sahte plakalı bir araçla kaçmaya çalıştılar.

Polis takibi 15 dakika sürdü

İhbar üzerine polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Bayraklı Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis ekipleri, yaklaşık 15 dakikalık bir takibin ardından şüphelileri yakaladı. Şüpheliler, olay yerinden kaçamadan gözaltına alındı. Araçta yapılan aramada, kar maskeleri, eldivenler, ziynet eşyaları, ruhsatsız iki tabanca ve 18 mermi ele geçirildi.

Emniyete götürülen şüphelilerden biri olan A.E.’nin 18 yıl 1 ay 22 gün, diğeri U.A.’nın ise 25 yıl 4 ay 30 gün kesilmiş hapis cezaları olduğu belirlendi.

Şüphelilerin sorguları devam ediyor.

 

Exit mobile version