Gündem

İzmir’de Mayıs’ta başlıyor: Tunç Soyer duyurdu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi resmi internet sitesi üzerinden İzmir’de yapılacak ya da yapılan projeler ile ilgili bilgilendirmelerine devam ederken son olarak belediyeden Gaziemir Gençlik Merkezi ile ilgili açıklama yapıldı. Gaziemir Gençlik Merkezi’nin yapım çalışmalarının son hızla devam ettiği öğrenilirken İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer konu ile ilgili açıklamada bulundu. İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer Gençlik Merkezi’nin Mayıs’ta açılacağını duyurarak konu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

6.5 MİLYON LİRALIK YATIRIM

Yaklaşık 6,5 milyon liralık yatırımla hayata geçirilecek Gaziemir Gençlik Merkezi’nin yüzde maliyetinin yüzde 70’i İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanıyor. Merkez, gençlerin kişisel ve entelektüel gelişimlerini desteklemenin yanı sıra beceri kazanmalarına katkı sunacak.

3 bin metrekare kapalı alana sahip merkez yabancı dil eğitimi, robotik kodlama, e-spor, sanal gerçeklik uygulamaları ile kütüphaneden oluşacak. Zengin basılı kaynaklarıyla kütüphane ve yabancı dil eğitimleri için kullanılacak dersliklerin olduğu ikinci katta bir de revir yer alacak. Gençlik Merkezi’nin 24 saat boyunca hizmet vermesi planlanıyor.