İzmir’de motokurye dehşeti! 63 yaşındaki adamı ölesiye dövdüler

İzmir’in Karabağlar ilçesinde yaşanan korkunç bir olayda, 63 yaşındaki bir servis şoförü, yol vermeme nedeniyle tartıştığı üç motokurye tarafından öldüresiye dövüldü. Olay anı cep telefonu kamerasına yansırken, yetkililer soruşturma başlattı.

Olay, İnönü Caddesi’nde meydana geldi. 35 JA 5020 plakalı servis aracının sürücüsü olan 63 yaşındaki Mehmet Y., Yemeksepeti motokuryeleriyle yol vermeme konusunda tartışmaya girdi. Çevredeki diğer Yemeksepeti motokuryeleri de olaya dahil oldu ve yaşlı servis şoförü üç motokuryenin saldırısına uğradı.

Yaşlı adamın yaşadığı dehşet anları kamerada kaydedildi. Kavgayı gören çevre esnaf ve vatandaşlar olayı yatıştırmaya çalıştı, ancak üç motokurye yaşlı adamı kimseye aldırmadan darp etmeye devam etti. Bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydettiği görüntülerde, iki motokuryenin şoför kapısını açarak Mehmet Y.’ye saldırdığı, bir diğer motokuryenin ise yolcu kapısını açarak aracın içine girip yaşlı adamı darp ettiği görülüyor. Vatandaşlar saldırganları uzaklaştırmaya çalışıyor.

Motokuryeler de şikayetçi oldu

Olay yerine çağrılan polis ekipleri, Ahmet T., Erkal Ç. ve Murat C.Ö. adlı saldırgan motokuryeleri gözaltına aldı ve emniyete götürdü. Yaralı servis şoförü, ambulansla İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Tedavisinin ardından polis merkezine giden Mehmet Y., saldırganlardan şikayetçi oldu. Aynı şekilde, şahısların da Mehmet Y.’den şikayetçi oldukları öğrenildi.

 

Exit mobile version