İzmir’de otomobil karşı şeride geçti: 2 kişi hayatını kaybetti, 2 yaralı var!

İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde feci bir trafik kazası meydana geldi. Otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkarak karşı şeride geçti. Otomobil karşı şeride geçerek, başka bir otomobille çarpıştı. Meydana gelen kaza sonucunda 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda ekip sevk edildi.

Feci kaza, İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, İzmir-Kemalpaşa yolu Hayıtlıkır mevkisinde K.I’nın (30) kullandığı 35 HC 386 plakalı otomobil kontrolden çıkarak geçtiği karşı şeritte, H.P. (53) idaresindeki 35 HC 0700 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan K.I’nın kullandığı otomobil, yol kenarındaki duvara çarparak durdu.

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Sağılık ekipleri, 35 HC 386 plakalı otomobilin sürücüsü K.I. ile eşi N.I’nın (30) olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Diğer araçtaki yaralı otomobil sürücüsü H.P. ile yanındaki N.P. (50) ambulansla Kemalpaşa Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Kazada yaşamını yitiren 2 kişinin cenazeleri savcının incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Exit mobile version