Ekonomi

İzmir’de oturanlar, Gediz Parakende duyurdu: Elektrik faturası ödemesi yapana parası geri verilecek!

İzmir’de oturan vatandaşlar elektrik faturası ödemesi yapıyorlar. Gediz Perakende fatura ödemesi yapanlar için duyuruda bulundu. Yapılan açıklamada, 31 Temmuz’a kadar fatura ödemelerini Kassa mobil uygulamasından gerçekleştiren müşterilerilere 50 TL’ye kadar geri ödeme yapılacak.

Gediz Parakende duyuruda bulundu. Yapılan yazılı açıklama ile 31 Temmuz 2022’ye kadar fatura ödemelerini Kassa mobil uygulamasından gerçekleştiren müşterilere maksimum 50 TL’ye kadar, Kassa cüzdan hesabına geri yüklendiği bildirildi.

Kampanya koşulları şöyle açıklandı:

Kampanyaya konu geri ödemeler QNB Finansbank tarafından yapılacaktır, Gediz Perakende’nin bu ödemelerde şirket olarak bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Bu kampanyadan, Gediz Perakende fatura borcu olan Mesken, Ticarethane, Sanayi, Tarımsal Sulama vb. tüm abone grubundaki müşteriler yararlanabilir.

Kampanyadan yararlanmak isteyen müşteriler; uygulama mağazalarında yer alan Kassa uygulamasını cep telefonlarına indirerek ve E-cüzdan hesaplarını aktifleştirerek kampanyadan faydalanabileceklerdir.

Kampanyaya konu fatura ödemeleri 31.07.2022 tarihine kadar alınacaktır.

Kampanyaya katılan müşterilerin 18.05.2022 – 31.07.2022 tarihleri arasında gerçekleştirdikleri toplam fatura ödemelerinin yarısı -maksimum 50 TL’ye kadar- QNB Finansbank e-Cüzdanına iade edilecektir. İade edilecek maksimum tutar aylık bazda müşteri başına toplam 50 TL’dir.

Müşterilerin fatura ödeme periyodu bir sonraki ay kontrol edilecektir. Kampanya süresi sonunda fatura ödemeleri başarılı gerçekleşen müşterilerin ilgili fatura tutarı e-Cüzdanına bir sonraki ayın ilk 5 iş günü içinde iade edilecektir. Fatura ödemesi başarılı gerçekleşmeyen müşterilere ödeme yapılmayacaktır.

Fatura ödemesi yapan müşterilerin iade işlemleri bir sonraki ayın ilk 5 iş günü içinde yapılacağından müşterilerin ilgili zaman aralığında e-cüzdanlarının aktif olması önemlidir. Kontrol edilen ay içerisinde e-Cüzdan üyeliğini iptal etmiş müşterilere ödeme yapılmayacaktır.

Bu kampanyadan; Kassa mobil uygulamasından QNB Finansbank e-cüzdan ile fatura ödemesi yapan ilk 10.000 kişi faydalanabilecektir.