İzmir’de restoranda patlama oldu: 5 kişi öldü, 57 yaralı var!

İzmir’de bir restoranda patlama meydana geldi. Yaşanan patlama nedeniyle 5 kişi hayatını kaybetti, 57 kişi de yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. İzmir Valisi’nden olayla ilgili açıklama yapıldı.

Korkunç olay, İzmir’in Torbalı ilçesinde bir restoranda meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Ayrancılar Mahallesi’nde bir restoranda patlama meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaşanan olayda ilk belirlemelere göre, 5 kişi hayatını kaybetti, 57 kişi de yaralandı. Polis ekipleri, patlamanın yaşandığı restoran önünde geniş güvenlik önlemi aldı. Patlamada çevredeki bazı binalarda da hasar oluştu.

11 BİNADA HASAR OLDU

İzmir Valisi Elban olay yerinde açıklama yaptı Olay yerinde incelemede bulunan İzmir Valisi Süleyman Elban, gazetecilere yaptığı açıklamada, “Bugün 14.43 itibarıyla binanın alt katında yer alan şırdancı dükkanında yapılan tespitlere göre sanayi tipi bir tüpün patlaması sonucu maalesef 5 vatandaşımız hayatını kaybetti, çok sayıda yaralımız da var.” dedi.

Vali Elban açıklamasında, “Kendi imkanlarıyla hastaneye gidenler de olduğu için detaylı sayıyı birazdan vereceğiz. Cadde üzerinde bulunan 11 binada tüpün patladığı binada ciddi hasar var. Diğerlerinde ise cephelerde cam kırıkları ve çerçevelerde zararlar oluşmuş durumda. Şimdi bu alanda diğer tespitlerimizi yapıp mağdur olan vatandaşlarımızın hızlıca ihtiyaçlarını gidermek için çalışmalara başladık.” dedi.

Exit mobile version