Gündemİzmir Haberleri

İzmir’de sabaha karşı panik dolu anlar: Yangın 4 eve sıçradı!

İzmir’de sabaha karşı panik dolu anlar yaşandı. Metruk evde meydana gelen yangın 4 eve daha sıçradı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Ekipler yangına müdahale ederek kontrol altına aldı. Yangının yaşandığı evlerde maddi hasar oluştu.

Yangın, saat 05.45 sıralarında İzmir’in Bergama ilçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. Metruk bir evde çıkan yangın rüzgarın etkisiyle büyüdü. Rüzgarın da etkisiyle alevler şiddetini artırırken, mahalle sakinleri tarafından durum itfaiye ekiplerine bildirdi.

4 EVE DAHA SIÇRADI

İhbar üzerine adrese gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, alevler yakınlarda bulunan 4 müstakil eve daha sıçradı. Yangını hızlı bir şekilde kontrol altına almak için takviye olarak belediyeye bağlı itfaiye ekiplerinin yanı sıra bölgeye İzmir Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı ekipler de sevk edildi.

Yangın, ekiplerin uzun uğraşları sonucu kontrol altına alınarak söndürüldü. 2’si metruk 3’ünde ise ailelerin yaşadığı toplamda 5 müstakil evde maddi hasar meydana gelirken, bölgede soğutma çalışmalarının sürdüğü öğrenildi. İlk belirlemelere göre ölü ve yaralının olmadığı olayla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.