İzmir Haberleri

İzmir’de sahte içkiden 3 kişi daha hayatını kaybetti!

İzmir’de sahte içki kabusu sürüyor! Sahte içkiden zehirlendiğini belirterek hastaneye başvuranlardan 3 kişinin daha yaşamını yitirmesiyle İzmir’de sahte içkiden ölenlerin sayısı 21'e çıkardı.

İzmir’de sahte içki kabusu bitmiyor. Sahte alkol nedeniyle zehirlendiğini belirterek hastaneye başvuranlardan 3 kişinin daha yaşamını yitirmesiyle İzmir’de sahte içki sebebiyle ölenlerin sayısı 21’e çıktı. Sahte alkol zehirlenmesi şüphesiyle Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi’ne başvuran 49 yaşındaki Mustafa Tepe müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Tepe’nin cenazesi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumuna götürüldü.

SAHTE İÇKİ BİLANÇOSU ARTIYOR!

Dokuz Eylül Üniversitesi Araştırma Uygulama Hastanesine sahte içki zehirlenmesi şüphesiyle başvuran Turhan Ergök ile Musa Göggöz de hayatını kaybetti. Bu 3 ölümle beraber, İzmir’de 9 Ekim’den bu yana sahte içki nedeniyle zehirlendikleri şüphesiyle hastaneye başvuranlardan ölenlerin sayısı 21’e yükseldi. İzmir’de sahte içki zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırılanlardan 6’sı 10 Ekim’de, 4’ü 11 Ekim’de, 6’sı 12 Ekim’de, 2’si de dün yaşamını yitirmişti.