İzmir’de şaşırtan dükkan fiyatları! 330 metrekarelik dükkan 17 milyon TL, 134 metrekarelik dükkan 487 bin TL! İzmir satılık dükkan ilanları

Yapı Kredi Bankası İzmir ilinde icralık dükkan arayışı içerisinde olan tüketiciler ve yatırımcılar için iki yeni ihale düzenlediğini açıklayarak ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN İZMİR’DE SATILIK DÜKKAN İLANLARI!

Ülkemizin önde gelen özel bankalarından Yapı Kredi Bankası, yeni dönemde artan gayrimenkul fiyatlarından bunalanlar için Gayrimenko ile anlaşmaya vardığını ve anlaşma kapsamında da İzmir’in farklı bölgelerinde bulunan iki dükkanı satışa çıkardığını bildirdi.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN İZMİR KONAK’TA SATILIK DÜKKAN İLANI!

Yapı Kredi Bankası Gayrimenko iş birliğini duyurduktan hemen sonra yeni bir ihale düzenlediğini bildirdi. Söz konusu platform üzerinden düzenlenmiş olan ihale kapsamında büro nitelikli bir icralık gayrimenkulün fiyat teklifine açıldığını belirten banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Gayrimenko üzerinden düzenlenmiş olan ihaleye konu büronun, İzmir ilinin Konak ilçesinde olduğu öğrenildi. Banka tam hisse ile satışa sunmuş olduğu gayrimenkulün toplam kullanım alanını 134 metrekare olarak açıkladı. Büro ihalesinin başlangıç bedeli 487 bin 500 TL, ihaleye katılabilmek için yatırılması gereken hizmet bedeli ise 23 bin 10 TL olarak bildirildi.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN İZMİR BAYRAKLI’DA SATILIK DÜKKAN İLANI!

Yapı Kredi Bankası anlaşmaya varmış olduğu Gayrimenko platformu üzerinden ikinci bir dükkan ihalesi daha yayınladı. Söz konusu dükkanın tam hisse ile satışta olduğunu belirten banka, ihaleye ve ihaleye konu olan icralık iş yerine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Yapı Kredi Bankası’nın Gayrimenko platformu üzerinden fiyat teklifine açmış olduğu iş yerinin İzmir ilinin Bayraklı ilçesinde olduğu öğrenildi. Banka tam hisse ile satışa sunmuş olduğu iş yerinin toplam kullanım alanını 330 metrekare olarak açıkladı. İş yerinin tapu durumunu “kat irtifakı” olarak belirten banka, ihale başlangıç bedelini 17 milyon TL olarak belirledi. Yapı Kredi Bankası yeni ihalesine katılarak fiyat teklifi vermek isteyen tüketicilerin ve yatırımcıların, 802 bin 400 TL’lik hizmet bedelini yatırmaları gerektiğini bildirdi.

Exit mobile version