İzmir Haberleri

İzmir’de silahlı saldırı sonrası yaşanan kazada bir kişi hayatını kaybetti

İzmir’in Karabağlar ilçesinde, bir tartışma sonucunda tartıştığı kişi tarafından sırtından vurulan Recep Baysener (31), hastane yolunda geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Olay, dün akşam saatlerinde Vatan Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Recep Baysener, bir tartışmanın ardından karşısındaki kişi tarafından tabanca ile vuruldu. Baysener, hızla olay yerinden kaçmak için otomobiliyle uzaklaşmaya çalıştı. Ancak sırtından aldığı kurşun yarasıyla ciddi bir şekilde yaralandı.

Hastaneye giderken kaza yaptı

Polisin fark ettiği olayın ardından, sağlık ekiplerine haber verildi. Ancak bu süreçte, Baysener, hastaneye gitmeye çalışırken direksiyon hakimiyetini kaybederek kontrolden çıktı ve 2 otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle Baysener’in kullandığı araç takla atarak ters döndü.

Kazaya karışan otomobillerde maddi hasar meydana gelirken, çevredekiler durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen trafik polisleri, yaralının sırtından vurulduğunu belirledi. Sağlık ekipleri, Recep Baysener’i acil bir şekilde İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk etti. Ancak Baysener’in durumu ağırdı ve doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı.

Soruşturma başlatıldı

Yaşanan olayın ardından, Recep Baysener’in kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için cenazesi adli tıp kurumuna kaldırıldı. Polis ekipleri, olayın şüphelisi B.A.’yı yakalamak için geniş çaplı bir soruşturma başlattı.