İzmir’de Tarkan konseri öncesi sahne çöktü: Tarkan’dan flaş açıklama!

İzmir’de dün gece bir facia yaşandı. Megastar Tarkan’ın 9 Eylül’de konser vereceği sahne çöktü. Yaşanan kazada ölen ya da yaralananın olmaması derin nefes aldırdı. Konserin verileceği sahnenin çökmesinin ardından İzmirliler Tarkan konserinin olup olmayacağını merak etmeye başladı. Kazayla ilgili İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer ve Tarkan’dan açıklama geldi.

Megastar Tarkan, İzmir’deki konseri öncesi yaşanan kazanın ardından Twitter hesabından bir paylaşımda bulundu. Konser için elinden geleni yapacağını belirten Tarkan, ”Çok üzüldüm ama can kaybı ve yaralı olmamasına çok sevindim. Emek veren herkesin ve ekip arkadaşlarımın iyi olduğunu bilmek beni çok mutlu etti.” dedi.

TARKAN’DAN İZMİR KONSERİ AÇIKLAMASI

Ünlü sanatçı Tarkan yaşanan kazanın ardından Twitter’dan paylaşımda bulundu. Megastar Tarkan konserin gerçekleşmesi için elinden ne gelirse yapacağını belirterek “İzmir’e giderken sahnemin yıkıldığı haberini aldım. Çok üzüldüm ama can kaybı ve yaralı olmamasına çok sevindim. Emek veren herkesin ve ekip arkadaşlarımın iyi olduğunu bilmek beni çok mutlu etti. Herkese çok geçmiş olsun. Bu arada ben yoldayım. İzmir’e gidiyorum. Bu konserin gerçekleşmesi için elimizden ne gelirse yapacağız.” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN SOYER’DEN KAZAYLA İLGİLİ AÇIKLAMA

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de olayın ardından sosyal medyadan yaptığı açıklamada “Tarkan’ın sahne alacağı konser alanında yaşanan kaza için çok üzgünüz. Herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmaması ile teselli buluyoruz. Konserle ilgili tekrar bilgilendirme yapacağız.” dedi.

Exit mobile version