İzmir’de tekne alabora oldu! Ölü ve yaralı var

İzmir’in Aliağa ilçesinde 3 kişinin bulunduğu tekne alabora oldu. Seyir halindeyken dalga vurması sonucu alabora olan teknede bulunan 3 kişiden 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.

Olay dün akşam saat 21.00 sıralarında Bozburun (Tavşan Adası) açıklarında yaşandı. İddiaya göre İbrahim Yıldırımer, G.Ç.A. ve B.İ.’nin bulunduğu motorlu tekne, deniz üzerinde seyir halindeyken dalga vurması sonucu alabora oldu.

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 2 KİŞİ YARALANDI

Suda çırpınmaya başlayan 3 kişiden G.Ç.İ. ve B.İ., yüzerek karaya çıkmayı başardı. Alabora olan teknede bulunan İbrahim Yıldırımer’i su üzerinde hareketsiz gören G.Çİ. ve B.İ., daha sonra yine yüzerek Yıldırımer’i sudan çıkarttı. Adaya çıkartılan İbrahim Yıldırımer,  arkadaşları tarafından kalp masajı ve ilk yardım yapılmasına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Alabora olan tekneden denize düşerek hayatını kaybettiği öne sürülen Yıldırımer’in cansız bedeni, savcı tarafından yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı. Jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Exit mobile version