İzmir’de toplu taşıma kullanacaklar dikkat! Kalkış saatleri değişti

İzmir’de toplu ulaşım kullanacak milyonlara uyarı yapıldı. Kalkış ve varış saatleri değişti. Sosyal medya üzerinden duyuru yapıldı.

İzmir’de toplu taşıma kullanacaklar dikkat! Kalkış saatleri değişti- 5 Milyondan fazla nüfusa ev sahipliği yapan ve üniversitelerin açılması ile birlikte nüfusu her geçen gün artan İzmir’de yeni uygulamalar başladı. Toplu ulaşımda deniz yolunu tercih edecek olanlar için İzdeniz’den BAYKUŞ seferlerine dair süre uzatma kararı alındığı belirtildi.

İşte İzdeniz tarafından yapılan duyuruya ilişkin resmi sosyal medya açıklaması:

İzdeniz’in paylaşımına göre, Baykuş seferleri Karşıyaka, Alsancak kalkış ve Karşıyaka varış olarak uzatıldı. Seferler Çarşamba’yı Perşembe’ye, Cuma’yı Cumartesi’ye, Cumartesi’yi Pazar’a bağlayan gecelerde düzenlendi. Ücret tarifesi yine Baykuş ücret tarifesi için geçerli olacak denildi.

BAKUŞ SEFERLERİ NE KADAR

İzmir’de 2023 yılı Ekim ayı itibari ile Baykuş seferlerini kullanmak isteyen vatandaşlar için ücret tarifesi güncel olarak: Tam: 28,66 TL. Öğrenci: 9,90 TL. Öğretmen ve 60 yaş üstü: 23,22 TL şeklinde. Baykuş seferleri, otobüs, vapur, tramvay ve metroda gece saatlerinde hizmet veren toplu ulaşım seferleri anlamına geliyor. Bu şekilde toplu ulaşım kullanacaklar için geçerli tarife belli oldu.

Exit mobile version