İzmir’de toplu taşıma kullananlar dikkat: Bugün başladı!

İzmir’de toplu taşıma araçlarını kullananları ilgilendiren önemli bir gelişme yaşandı. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, bugünden itibaren kent içerisinde hizmet veren tramvaylarda, yolculara ücretsiz ve kotasız internet hizmeti sunulacak. Peki, internete nasıl bağlanılacak?

İzmir Büyükşehir Belediyesi hizmetlerine devam ediyor. Son olarak belediyenin ücretsiz internet sağlayacağı öğrenildi. Bugünden itibaren sağlanacak ücretsiz internet hizmetinden nasıl faydalanılacağı ise merak ediliyor.

Nasıl bağlantı kurulur?

İzmirlilerin internet bağlantısının yapılacağı cihazdan WizmirNET kablosuz ağ adı seçilerek giriş sayfasından “Kayıt Ol” butona tıklaması gerekiyor.

İstenilen bilgiler girilerek telefona gelen şifreyle internet kullanımına başlanabiliyor. İstenildiğinde WizmirNET bağlantı durum sayfasında bulunan üst menüde “Şifre Değiştir” butonuyla yeni şifre oluşturulabiliyor.

Ücretsiz internet, daha önce vapur ve üniversitelerin bulunduğu güzergahta hizmet veren otobüslerde uygulanmaya başlanmıştı. 69 adet park meydan, 19 vapur 7 iskele, 60 üniversite güzergahı ve 71 Eğitim Bilişim Ağı (EBA) noktasında Wizmirnet ücretsiz, kotasız ve engelsiz hizmeti veriliyor.

Ücretsiz internetin kullanıldığı adreslere http://www.wizmir.net linkinden ulaşılabilir.
Halkapınar-Fahrettin Altay, Ataşehir-Alaybey ve Alsancak liman viyadükleri ile Cumhuriyet Meydanı güzergahlarında hizmet veren tüm tramvaylarda internetin ücretsiz olarak kullanabileceği ifade edildi.

Exit mobile version