Ege HaberleriGündemİzmir HaberleriYerel Haberler

İzmir’de trafik kilit! İZUM’dan Çiğli, Konak ve Gaziemir yollarını kullanacaklara uyarı

5 Milyondan fazla nüfusa ev sahipliği yapan ve metropolleşen büyükşehir İzmir için trafik uyarısı geldi.

İzmir’de trafik kilit! İZUM’dan Çiğli, Konak ve Gaziemir yollarını kullanacaklara uyarı- İzmir Büyükşehir Belediyesi İzmir Ulaşım Merkezi (İZUM) tarafından bugün 12 Ekim Perşembe gününe ilişkin olarak trafik yoğunluk raporu yayımlandı. Bugün yola çıkacak herkesi ilgilendiriyor.

İzmir’de bugün hava durumu 23 dereceyi gösterirken henüz yağmur ya da bir sağanak haberi gelmedi. Hava mevsim normallerinde seyrediyor ancak mesai saatlerinin başlaması ile birlikte trafikte durumlar kötüye gidiyor. Olası bir trafik kazası yaşanmaması ve gerekmedikçe trafiğin yoğun olduğu bölgelerin kullanılmaması için İZUM’dan veriler geldi.

SOSYAL MEDYADAN AÇIKLADI

İZUM bugünkü trafik yoğunluğuna ilişkin olarak sabah saatleri itibari ile 12 Ekim 09:15’te başlayan son durumu aktardı. İZUM raporu resmi sosyal medya hesabı olan twitter üzerinden şu paylaşımı yaptı:

İZUM’un raporuna göre, Ankara Caddesi’nde Zafer Peyzan ile Meles arasında az yoğun trafik olurken Anadolu Caddesi Konak İstikameti ilave şerit uygulaması Turan Üst Geçit Altı bekleme yapan araç kapsamında ise Ayyıldız kavşağı ile Turan arasında yoğun trafik olduğu görülüyor.

Son olaran Yeşildere Akçay caddesi ve Mustafa Kemal Sahil Bulvarı için de trafik durumu aktarıldı. Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’nda trafik akıcı olurken Gaziemir Kavşağı ile Serbest bölge arası trafik çok yoğun, Görçeşme Yol ayrımı ile Hilal Köprü arası da aşırı yoğun trafik bulunurken Hilal Köprü ile Zafer Peyzan arası az yoğun trafik bulunuyor.