Genel

İzmir’de uygun fiyatlı dükkan arayıp bulamayanlara, Odeabank’tan müjde 164 bin TL ve 351 bin TL’ye…

Gelişimini sürdüren başlıca bankalarımızdan olan Odeabank, İzmir il sınırları içerisinde uygun fiyatlı dükkan arayışı içerisinde olan tüketiciler için iki yeni ihale düzenlediğini duyurarak ayrıntıları paylaştı.

ODEABANK’TAN DÜŞÜK FİYATLI DÜKKAN SATIŞI!

Son dönemlerde geliştirdiği avantajlı kart kampanyaları ve uygun fiyatlı finansman hizmetleri sayesinde müşteri sayısını günden güne arttırmayı başaran Odeabank, bu kez de uygun fiyatlı gayrimenkul arayışında olan tüketiciler için yeni bir hizmet vermeye başladığını duyurdu. Bu kapsamda Intengo isimli yasal e- ihale platformu ile anlaştığını bildiren banka, ilk satılık dükkan ilanını yayınladı.

Odeabank’ın Intengo isimli yasal platform aracılığı ile yayınlamış olduğu yeni ilanın, İzmir ilinin Karabağlar ilçesinin Devrim Mahallesi’nde bulunan bir dükkana ait olduğu öğrenildi. Söz konusu 81 metrekarelik dükkan için platform aracılığı ile yeni bir ihale düzenleyen banka, ihalenin başlangıç bedelini 164 bin TL, ihale katılım bedelini ise 7 bin 741 TL olarak belirledi. Banka, ihaleye katılarak ilgili gayrimenkul için fiyat teklifi vermek isteyen tüketicilerin ödemeleri gereken teminat bedelini 4 bin 920 TL olarak bildirdi.

ODEBANK’TAN AYNI BÖLGEDE İKİNCİ SATILIK İLANI!

Odeabank’ın Intengo isimli yasal platform aracılığı ile yayınlamış olduğu ikinci ihale ilanının da İzmir ilinin aynı bölgesinde bulunan bir dükkana ait olduğu öğrenildi. Banka 176 metrekarelik dükkan için başlatmış olduğu ihalenin başlangıç bedelini 351 bin TL, ihale katılım bedelini ise 16 bin 657 TL olarak belirledi. Fiyat teklifi için ödenmesi gereken teminat bedeli ise 10 bin 530 TL olarak açıklandı.

FİYAT TEKLİFİ NASIL VERİLİR?

Odeabank tarafından yayınlanan ihalelere katılmak için öncelikle ihale katılım bedelinin sonrasında da teminat bedelinin hesaba aktarılması, sonrasında da banka tarafından tanımlanan Intengo giriş bilgileri ile sisteme giriş sağlanması gerekmektedir. Sisteme girişin sağlanmasının ardından ilgili gayrimenkul için fiyat teklifi verilebilmektedir.