İzmir’de uygun fiyatlı gayrimenkul arayanlar dikkat! Denizbank icralık gayrimenkul ilanlarını yeniledi: Yatırımlık tarla 640 bin TL’den satışa sunuldu!

Denizbank, teminat olarak aldığı gayrimenkullere borçların ödenmemesinden ötürü el koymak durumunda kaldığını ve sonuç olarak da bankacılık kuralları gereğince icralık gayrimenkulleri satışa çıkardığını belirterek, 3 ayrı ihale düzenlediğini kamuoyunu ile paylaştı.

DENİZBANK’TAN İZMİR TİRE’DE SATILIK TARLA İLANI!

Denizbank, Denizbank Gayrimenkul platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ilk ihale kapsamında satışa sunduğu icralık gayrimenkulün tarla niteliğine sahip olduğunu belirterek ihale ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

Denizbank Gayrimenkul üzerinden satışa sunulmuş olan ilk icralık gayrimenkulün İzmir ilinin Tire ilçesinde bulunduğu öğrenildi. Tam hisse ile satışta olan tarlanın toplam kullanım alanı 18 bin 959 metrekare olarak açıklanırken, ihale başlangıç bedeli 640 bin TL olarak duyuruldu.

DENİZBANK’TAN İZMİR KEMALPAŞA’DA SATILIK DÜKKAN İLANI!

Denizbank, Denizbank Gayrimenkul platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihale kapsamında satışa sunduğu icralık gayrimenkulün dükkan niteliğine sahip olduğunu belirterek ihale ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

Denizbank Gayrimenkul üzerinden satışa sunulmuş olan ikinci icralık gayrimenkulün İzmir ilinin Kemalpaşa ilçesinde bulunduğu öğrenildi. Tam hisse ile satışta olan dükkanın toplam kullanım alanı 84 metrekare olarak açıklanırken, ihale başlangıç bedeli 825 bin TL olarak duyuruldu.

DENİZBANK’TAN İZMİR GAZİEMİR’DE SATILIK DÜKKAN İLANI!

Denizbank, Denizbank Gayrimenkul platformu üzerinden düzenlemiş olduğu üçüncü ihale kapsamında satışa sunduğu icralık gayrimenkulün dükkan niteliğine sahip olduğunu belirterek ihale ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

Denizbank Gayrimenkul üzerinden satışa sunulmuş olan ilk icralık gayrimenkulün İzmir ilinin Gaziemir ilçesinde bulunduğu öğrenildi. Tam hisse ile satışta olan dükkanın toplam kullanım alanı 70 metrekare olarak açıklanırken, ihale başlangıç bedeli 1 milyon 875 bin TL olarak duyuruldu.

Exit mobile version