İzmir Haberleri

İzmir’de vapur seferleri iptal edildi! İZDENİZ’den açıklama yapıldı!

İzmir’de fırtına ve şiddetli yağış sonrası vapur seferleri ile ilgili açıklama yapıldı. İzmir’de yaşanan şiddetli yağış sonrası deniz taşması ile kent su altında kalırken iş yerlerini ve evleri su bastı. İzmir’de vapur, metro, tramvay, otobüs seferleri iptal edilecek mi? Hava şartları ulaşıma engel olacak mı? İşte detaylar

İZDENİZ’DEN AÇIKLAMA! VAPUR SEFERLERİ İPTAL Mİ?

İzmir Körfezinde yaşanan olumsuz hava ve deniz koşulları nedeniyle yolcu iskeleleri henüz hizmete açılamamıştır. ALSANCAK, BOSTANLI ve KARŞIYAKA İskeleleri ile çevresinde yaşanan deniz taşmasının yarattığı olumsuzlukların giderilmesi amacıyla tüm ekipler çalışmalarını sürdürmekte olup iskelelerin en kısa sürede hizmete açılabilmesi için çalışmalar tamamlanmak üzeredir. Hava ve deniz koşullarının uygunluğu doğrultusunda saat 10.20’de ‘Bostanlı – Üçkuyular’ ve saat 10.50’de ‘Karşıyaka – Konak’ hatlarında seferlerin başlaması planlanmıştır. Sefer tarifesine ait hareket saatlerinde gecikmeler yaşanabilir.”

İZMİR’DE TRAMVAY SEFERLERİ OLACAK MI?

Yapılan açıklamada ‘Karşıyaka Tramvayı’nda fırtınanın neden olduğu deniz taşması sebebiyle seferlerimiz Ataşehir-Atakent durakları arasında 15 dakika sefer aralığı ile gerçekleşmektedir. Mavişehir-Alaybey durakları arasında ESHOT otobüsleri ulaşım sağlamaktadır.’ ifadelerine yer verildi.