Ege HaberleriGündemİzmir HaberleriYerel Haberler

İzmir’de yağmur trafiği FELÇ ETTİ! KAZA üstüne KAZA yaşanıyor işte o görüntüler

Milyonların bir arada yaşadığı Büyükşehir İzmir’de bugün başlayan sağanak yağmur hayatı felç etti. Kaza üstüne kaza yaşanıyor.

İzmir’de yağmur trafiği FELÇ ETTİ! KAZA üstüne KAZA yaşanıyor işte o görüntüler- İzmir Büyükşehir Belediyesi İzmir Ulaşım Merkezi (İZUM) resmi sosyal medya hesabı üzerinden İzmir genelinde yaşanan trafik yoğunluğu raporunu ve yağış nedeni ile birlikte yaşanan kazaları paylaştı.

ÜST ÜSTE 4 KAZA! YOL YARDIM EKİPLERİ ÇALIŞIYOR

Dün Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yağmur yağacağı bilgisini vermesi ile birlikte bugün beklenen sonbahar yağışları il genelinde hakim hale geldi. İZUM an itibari ile yarım saat içerisinde gerçekleşen 4 farklı bölgede gerçekleşen kazaların paylaştı. Yapılan paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

Anadolu Caddesi Merkez İstikameti Naldöken Köprü sonrası ilave şeritte maddi hasarlı kaza.
Anadolu Caddesi Çiğli İstikameti Naldöken Köprü öncesi maddi hasarlı kaza.
Yeşildere Caddesi Bornova İstikameti Tepecik Köprü üzeri arızalı araç. Yol yardım ekibi yönlendirildi.
Altınyol Caddesi Merkez İstikameti Adnan Kahveci Köprü sonrası arızalı ara. Yol yardım ekibi yönlendirildi.

İşte İZUM’un kazalara ilişkin sosyal medya paylaşımı:

İZMİR TRAFİK RAPORU TEK TEK ÇIKARILDI

İZUM tarafından bugün 18 Ekim Çarşamba gününe ilişkin sabah saat 08:15 itibari ile trafik yoğunluk raporu paylaşıldı. Buna göre Mustafa Kemal Sahil Bulvarı Sabancı Kültür Merkezi sonrası arızalı araç sebebi ile Küçükyalı ile Konak Alt Geçit arasında yoğun trafik sıkıntısı olduğu aktarılırken diğer güncel yoğun bölgeler ise şu şekilde devam etti:

Yeşildere Akçay Caddesi, Gaziemir Kavşağı ile Serbest Bölge Alt Geçit arası yoğun trafik, Semt Garajı ile Yaşanlar Kavşağı arası az yoğun trafik olurken, Uçanyol Kavşağı ile Zafer Payan arası yoğun trafik olduğu belirtildi.
Anadolu Caddesi Konak İstikameti ilave şerit uygulaması sebebi ile Ayyıldız Kavşağı ile Zafer Payan arası aşırı yoğun trafik olduğu aktarıldı.
Son olarak Ankara Caddesi Özkanlar Yol Ayrımı ile Zafer Payan arası aşırı yoğun trafik olduğu tespit edilirken trafiğe çıkacaklara uyarı yapıldı.

İşte İZUM’UN o paylaşımı:

Bugün İzmir’de yağış sebebi ile trafiğe çıkacak vatandaşların dikkatli olmaları ve hız yapmamaları konusunda da uyarı yapıldı.