İzmir’de yarından itibaren başlayacak!

İzmir’de yaşayanları ilgilendiriyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi duyurdu. Yarından itibaren başlayacak. Yapılan duyuruda, yarından itibaren Körfez turlarının başlayacağı bildirildi. Turların yarın başlayıp, temmuz ayında ise 16 ve 27 Temmuz tarihlerinde yapılacağı kaydedildi.

İzmir’de Körfez turları yarın başlıyor. Konak İskelesi’nden hareket edecek olan vapur, Pasaport, Alsancak, Liman, Bayraklı, Alaybey, Karşıyaka, Bostanlı, Üçkuyular, Göztepe ve Karataş’ı denizden görme imkânı sunacak. Turlar, 19.00 ile 21.00 saatlerinde arasında düzenlenecek.

11 NOKTADA GEZİLECEK

Konak İskelesi’nden hareket edilmesiyle başlayacak vapur turu Pasaport, Alsancak, Liman, Bayraklı, Alaybey, Karşıyaka, Bostanlı, Üçkuyular, Göztepe ve Karataş’ı denizden görme imkânı sunacak. Vapur, tur sonunda ziyaretçileri yine Konak İskelesi’ne bırakacak.

YAZ BOYUNCA DEVAM EDECEK

Turda Kemeraltı, Konak Atatürk Meydanı, Saat Kulesi, Vilayet Konağı, Kordon, Eski ve Yeni Liman, Yeşilova Höyüğü, Tepekule, Tersane, dünyanın önemli sulak alanlarından Gediz Deltası gibi birçok alan tanıtılıyor, semt hikayelerine yer veriliyor. Ayrıca Körfez’de yaşayan kuşlar, balıklar, memeliler gibi birçok canlı hakkında da bilgi veriliyor. 16 Temmuz’da ilk yolcularını ağırlayacak Bergama Vapuru’nda bir sonraki tur tarihi ise 27 Temmuz olacak. Turlar yaz boyunca devam edecek.

BİLET NASIL ALINACAK?

İzmir’in tarihini farklı bir bakış açısıyla sunan, yaşayan körfezin canlı türlerinin gözlemlenebildiği Körfez turuna bilet almak için izdogaturizm.com ziyaret edilebilir ayrıca 531 932 09 93 numaralı telefondan detaylı bilgi alınabilir.

Exit mobile version