İzmir’de yaşayan vatandaşlar dikkat: 15 Nisan’a kadar ücretsiz olacak!

İzmir’de yaşayan vatandaşlara açıklama geldi. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Narlıdere Metrosu’nun açılışı gerçekleşti. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, açılış töreninde konuşma yaptı. Soyer, açılışta yaptığı konuşmada metronun 15 Nisan’a kadar ücretsiz olacağını duyurdu.

15 NİSAN’A KADAR ÜCRETSİZ OLACAK

İzmir’de Narlıdere Metrosu’nun açılışı gerçekleşti. Metro, 15 Nisan’a kadar tüm vatandaşlar için geçerli olmak üzere ücretsiz hizmet verecek. Soyer, metronun 15 Nisan’a kadar ücretsiz olacağını duyurdu.

Açıklamada bulunan Tunç Soyer şu ifadeleri kullandı;

“Ve bugün… Günde 170 bin İzmirliyi taşıyacak Narlıdere Metromuzu büyük bir coşkuyla başlatıyoruz. Metromuz 15 Nisan’a kadar tümüyle ücretsiz hizmet verecek. Bir önceki dönemden yüzde 12 düzeyinde devraldığımız bu hattımızı, görev sürem içerisinde tamamlamanın gururunu yaşıyorum. Bu dev raylı sistem yatırımımızın her bir katresinde, her metresinde, her adımında sarayın oyunları değil, halkın alın teri var. Narlıdere Metrosu’nun temelinde hırsızlık yok. Dürüstlük ve cesaret var. Bizim yatırımlarımızın özünde insan kayırmacılık, rantçılık yok. Birlik var, beraberlik var. 287 milyon Euro’luk bir yatırımla hayat bulan İzmir’in en yeni metrosu, Cumhuriyetimizin 100. yaşına armağan olsun!”

Exit mobile version