Gündemİzmir Haberleri

İzmir’de yaşayanlar dikkat: 19 Ocak’a kadar uyarı yapıldı!

Meteoroloji 2’nci Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi’nden alınan bilgilere göre İzmir için uyarı yapıldı. İzmir’de yaşayan vatandaşların dikkatine… Meteoroloji’den alınan bilgilere göre İzmir’de 17 Ocak sabah 06.00’da başlayacağı öğrenilen fırtınanın 19 Ocak sabah 09.00’a kadar etkisini göstereceği ve tüm vatandaşların fırtınadan oluşabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli olmaları konusunda uyarılar yapıldı.

UYARI YAPILDI

Meteoroloji 2’nci Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi, İzmir için fırtına uyarısında bulundu. Açıklamada, “Rüzgarın yarın sabah saatlerinden itibaren güney ve güneybatı (Lodos) yönlerinden etkisini artırarak 19 Ocak sabah saatlerine kadar İzmir genelinde, kuvvetli ve fırtına (50-75 km/saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

Ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmesi ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli Fırtınanın 17 Ocak günü saat 06.00’da başlayıp, 19 Ocak günü saat 09.00’dan itibaren etkisini kaybetmesinin beklendiği kaydedildi.