İzmir’de yaşayanlar dikkat: Herkese aynı anda mesaj gelecek!

İzmir Valiliği internet sayfası üzerinde önemli bir duyuru yer aldı. Yapılan duyuruya göre, 2 gün sonra herkese aynı anda mesaj gelecek. Ayrıca televizyonlar ve radyolar da tatbikat anonsu geçecek.

Türkiye’deki her vatandaşı ilgilendiren önemli bir duyuru yapıldı. Buna göre, 2 gün sonra yani 12 Kasım’da 18.57’de ilk kez ülke tatbikatı yapılacak. Yapılacak tatbikat ile herkese aynı anda mesaj gelecek.

İzmir Valiliği internet sayfası üzerinden yapılan yazılı açıklamada şu bilgiler yer aldı:


Bakanımız Sn. Süleyman Soylu, “12 Kasım’da 18.57’de ilk kez bir ülke tatbikatı yapacağız. Radyolar tatbikat anonsu geçecek, televizyonlar tatbikat anonsu geçecek. Otomatik olarak anons geçilecek. Kurulan sistemden tüm Türkiye’ye aynı anda mesaj gelecek” dedi.

Bakanımız Sn. Süleyman Soylu, İletişim Başkanlığı ile AFAD tarafından ortaklaşa düzenlenen “Afet İletişim Çalıştayı”na katıldı.
Bakanımız Sn. Soylu burada yaptığı konuşmada, 12 Kasım’da ülke genelinde bir tatbikat yapılacağını duyurdu.

Bakanımız Sn. Soylu konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “12 Kasım’da 18.57’de ilk kez bir ülke tatbikatı yapacağız. Radyolar tatbikat anonsu geçecek, televizyonlar tatbikat anonsu geçecek. Otomatik olarak anons geçilecek. Kurulan sistemden tüm Türkiye’ye aynı anda mesaj gelecek.”

Exit mobile version