Genel

İzmir’de Yaşayanlar İçin Yatırım Vakti; Bağ Evi, Tarla, Dükkan… TEB’de Hepsi Uygun Fiyat ile İcradan Satılıyor!

İcralık konut satışlarının yanı sıra arsa ve araç satışları da gerçekleştiren bankalar, vatandaşların hem yatırım hem de barınma gibi temel ihtiyaçlarını uygun bir fiyatla karşılamasını sağlıyor. Yasalar gereği KDV mükellefi olmayan bankalar, konut satışlarında da bu durumu gözetiyor. Yani, bankalar icralık satışlarında satışa çıkardığı ürünün değerini ekspertiz raporuyla veriyor ve bu fiyatın üzerine ekstra maliyet eklemiyor. O bankalardan biri olan TEB ise, İzmirlilere bu ay üç ayrı fırsat sunuyor.

TEB, İzmir Torbalı’da Tarla ve Bağ Evi Satıyor

İzmir’in doğa ile iç içe olan bölgelerinden olan Torbalı ilçesinde bulunan bir tarlayı satışa çıkarmış olan TEB, aynı zamanda tarla sınırları içerisinde bulunan bağ evinin de satışını gerçekleştiriyor. Bağ evini ve tarlayı tek bir fiyata satacak olan TEB, her ikisi için toplam bir fiyat belirlemiş bulunuyor. TEB’in yayınladığı ilana göre Torbalı’daki tarla ve bağ evi için ihale başlangıç bedeli 12 milyon TL iken; ihaleye katılım için bankaya 1 milyon 200 bin TL teminat göstermek gerekiyor.

TEB, İzmir Kiraz’da Tarla Satıyor

TEB, bu ay İzmir’de bir tarla da Kiraz ilçesinde satıyor. İzmir’in verimli topraklarının yer aldığı Kiraz ilçesinde bir tarla satışa çıkarmış olan TEB, bu tarlanın ihale başlangıç bedelini yalnızca 130 bin TL belirlemiş bulunuyor. ihale başlangıç bedelinin yüzde 10’u kadar ihale katılım bedeli isteyen TEB, 13 bin TL’yi yatıran vatandaşların ihaleye teklif vermesine izin veriyor.

TEB, İzmir Karşıyaka’da Dükkan Satıyor

Son olarak temmuz ayı içerisinde İzmir’de bir de dükkan satışı gerçekleştirecek olan TEB, İzmir ilinin en çok ziyaretçi alan ilçelerinden biri olan Karşıyaka’da 80 metrekarelik bir dükkan satışa çıkarmış bulunuyor. bu dükkan için 75 bin TL teminat isteyen TEB, ilk teklifin ise 750 bin TL ve üzerinde olmasını talep ediyor.