Genel

İzmir’de yatırım yapmak isteyenlere müjde! Tarla ve konut fiyatları yarıya indi! İzmir’de bankadan satılık gayrimenkuller

Döviz kurlarında kaydedilen olumsuz gelişmeler ve giderek artan enflasyon karşısında fahiş rakamlara ulaşan gayrimenkul fiyatları, Anadolubank ve Odeabank’ı harekete geçirdi. İki özel banka, kendi özellerinde uygun fiyatlı gayrimenkul satışı gerçekleştireceklerini belirtti.

İKİ BANKADAN İZMİR’DE SATILIK GAYRİMENKUL İLANI!

Anadolubank ve Odeabank, artan gayrimenkul fiyatlarına karşın tüketicilerin yanında yer alarak, uygun fiyatlı gayrimenkul satışı hizmeti vereceklerini açıkladı. Bankalar, Bankadan isimli e- ihale platformu aracılığı ile bir dükkan bir de tarla ihalesi düzenledi.

ANADOLUBANK’TAN İZMİR’DE SATILIK TARLA İLANI

Müşteri sayısını günden güne arttırmayı başaran özel bankalardan birisi olan Anadolubank, İzmir’de yaşayan veya İzmir ilinde yatırım yapmak isteyen tüketiciler için yeni bir satılık tarla ilanı yayınladı. Banka, Bankadan isimli yasal e- ihale platformu aracılığı ile satışa sunmuş olduğu tarlaya ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Anadolubank’ın Bankadan aracılığı ile satışa sunmuş olduğu tarlanın, Kiraz ilçesinin Kaleköy Mahallesi’nde olduğu öğrenildi. 6 bin 316 metrekare büyüklüğünde olan tarla için düzenlenen ihalenin başlangıç bedeli 290 bin TL, hizmet bedeli ise 10 bin 266 TL olarak belirlendi.

ODEABANK’TAN İZMİR’DE SATILIK DÜKKAN İLANI!

Gelişimini sürdüren ve son dönemlerde düzenlediği avantajlı kampanyalar sayesinde bankacılık sektöründe adı sıklık ile anılmaya başlanan bankalardan olan Odeabank, İzmir’de dükkan sahibi olmak isteyen tüketiciler için bir yeni satılık dükkan ilanı yayınladığını duyurdu. Tripleks olan dükkana ilişkin ayrıntılar paylaşıldı.

Odeabank’ın Bankadan isimli yasal e- ihale platformu aracılığı ile satışa sunmuş olduğu tripleks dükkanın, İzmir ilinin Bornova ilçesinde bulunan Işıklar Mahallesi’nde olduğu öğrenildi. 149 metrekare büyüklüğünde olan tripleks dükkan için düzenlenen ihalenin başlangıç bedeli 1 milyon 350 bin TL olarak belirlendi. Banka, dükkan için 40 bin 500 TL’lik teminat bedeli talep ederken, Bankadan platformu hizmet bedelini 63 bin 720 TL olarak bildirdi.