Genel

İzmir’de yatırımlık gayrimenkul ilanı! Bayındır’da bulunan zeytinlik alan, 575 bin TL’den fiyat tekliflerine açıldı!

Anadolubank, teminat olarak aldığı ancak çeşitli sebeplerden ötürü bünyesine dahil etmek durumunda kaldığı bir zeytinlik alan için uygun fiyatlı ihale düzenlediğini duyurarak ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

ANADOLUBANK YATIRIMCILARA VE TÜKETİCİLERE SESLENDİ!

Son dönemlerde geliştirmiş olduğu avantajlı kampanyalar ve sunmuş olduğu uygun planlı finansman hizmetleri sayesinde müşteri sayısını giderek arttırmayı başaran Anadolubank, pek çok faktöre bağlı olarak bir anda fahiş seviyelere ulaşan gayrimenkul fiyatları konusunda da tüketicinin ve yatırımcının yanında olduğunu belirtti.

Sunduğu finansman hizmetleri karşılığında teminat olarak gösterilmiş olan gayrimenkullere borçların ödenmemesinden ötürü el koymak durumunda kaldığını belirten banka, bankacılık kanunları gereği gayrimenkulleri bir süre sonra elinden çıkarması gerektiğini ve bu sebeple ile de Intengo üzerinden yeni ihaleler düzenlediğini bildirdi.

ANADOLUBANK’TAN İZMİR BAYINDIR’DA SATILIK ZEYTİNLİK İLANI!

Anadolubank Intengo ile iş birliği içerisinde düzenlenmiş olduğu yeni ihale kapsamında İzmir ilinin Bayındır ilçesinde bulunan zeytinlik vasıflı bir gayrimenkulü satışa çıkardığını bildirdi. Banka, ilgili zeytinlik alana ve ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Anadolubank tarafından satışa sunulmuş olan zeytinlik alanın Demircilik Mahallesi Şahveller Mevkii’nde bulunduğu öğrenildi. Toplam kullanım alanı 16 bin 617 metrekare olarak ölçülmüş olan zeytinlik için belirlenen ihale başlangıç bedeli, 575 bin TL olarak bildirildi. Banka, ihaleye katılım sağlayarak fiyat teklifi vermek isteyen vatandaşların, 27 bin 140 TL’lik ihale katılım bedelini yatırmaları gerektiğini belirtti.

ANADOLUBANK GAYRİMENKUL İHALELERİNE KİMLER, NASIL KATILABİLİR?

Anadolubank’ın Intengo iş birliği ile düzenlemiş olduğu satılık gayrimenkul ihalelerine, 18 yaşın üzerinde olan her vatandaş katılım sağlayabilmektedir. Katılım için ise öncelikle Intengo platformunun resmi internet sitesi üzerinden üyelik işlemleri tamamlanmalı ardından da teklif verilmek istenen gayrimenkul için belirlenmiş olan katılım bedeli hesaba aktarılmalıdır.

Intengo gayrimenkulün ihale katılım bedelini yatırmış olan her katılımcıya ihaleye teklif sunma hakkı tanımaktadır. Söz konusu hak kapsamında online teklif sunan katılımcılar arasından en yüksek teklifi vermiş olan, gayrimenkulün yeni sahibi olacaktır.