İzmir’de yeni karar: 1 Temmuz’dan itibaren saat 04.00’e kadar sınırlandırılacak!

İzmir’de bir karar alındı. Koronavirüs salgını döneminde alınan müzik yasağı ile ilgili kararda yeni bir düzenleme yapıldı. Eğlence yerlerinde canlı müzik yayınları 01.00’e kadarken, bu saat 04.00’e kadar sınırlandırılacak.

İzmir’de eğlence yerlerinde 01.00’a kadar olan müzik yayınlarının saatinde değişikliğe gidildi. İzmir İl Mahalli Çevre Kurulu tarafından bir karar alındı. Buna göre, açık eğlence yerlerinde canlı müzik yayınları 01.00’e, kapalı eğlence yerlerinde ise 04.00’e kadar sınırlanacak.

1 TEMMUZ’DAN İTİBAREN GEÇERLİ OLACAK

İzmir İl Mahalli Çevre Kurulu, korona virüs (Covid-19) salgını çerçevesinde alınan müzik yasağı kararının saatlerinde alınacak karar için toplantı yaptı. Toplantıda alınan kararda 1 Temmuz 2021 tarihinden itibaren saat 00.00’a kadar yapılabilen müzik yayınları saatinde düzenlemeye gidildi.

Alınan karara göre açık eğlence yerlerinde yapılacak canlı müzik yayın saatlerinin 01.00 ile sınırlandırılırken kapalı eğlence yerlerinde yapılacak canlı müzik yayın saatlerinin 04.00 ile sınırlandırılmasına karar verildi.

Exit mobile version