İzmir’de yollar trafiğe kapatılacak! 26 Ekim (YARIN) Saat 20:00’da bu ilçede yaşayanlar DİKKAT

Milyonların bir arada yaşadığı Büyükşehir İzmir’de İzmir Ulaşım Merkezi (İZUM) tarafından trafiğe kapatılacak olan yollar açıklandı.

İzmir’de yollar trafiğe kapatılacak! 26 Ekim Saat 20:00’da bu ilçede yaşayanlar DİKKAT- İzmir Büyükşehir Belediyesi İzmir Ulaşım Merkezi (İZUM) az önce resmi sosyal medya hesabından İzmir’de yarın yola çıkaca araç sahiplerine uyarı yaptı. Tarih ve saat vererek yolların kapatılacağını açıkladı.

İZMİR-ÇİĞLİ’DE YAŞAYANLAR YA DA ÇİĞLİ YOLUNU KULLANACAKLAR DİKKAT

İZUM’dan az önce yapılan açıklamalarda şu ifadelere yer verildi:

Çiğli Vatandaşlarımızın dikkatine, 19.10.2023 Tarih, 2023/816 No.lu UKOME kararı kapsamında;
Çiğli Belediye Başkanlığı tarafından ” Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamaları” kapsamında 26 Ekim 2023 tarih, saat 20:00’de, Balatçık Mahallesi’nde düzenlenecek konser sırasında; Çiğli ilçesi, 8788/10 sokağın, 8788/6 Sokak ile 8788/7 Sokak arasında kalan kısım, gerekli trafik önlemleri alınarak acil durumlarda araç giriş çıkışı sağlanacak şekilde araç trafiğine kapatılacaktır. Kamoyuna saygıyla sunulur.

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZUM tarafından yapılan açıklamaya göre araç ile trafiğe çıkacak vatandaşların yarın belirlenen saatler ve güzergahlar arasında yaşanacak olası trafik sorunlarına karşı önlem almaları ve gerekmedikçe güzergahları kullanmamaları konusunda uyarı yapıldı.

Exit mobile version