İzmir’deki sel felaketinden acı haber! Araç sel sularına kapıldı

İzmir’de dün gece başlayan şiddetli yağış hayatı olumsuz etkiledi. Sel nedeniyle çok sayıda iş yerine ve evleri su bastı. Menderes ilçesinde sel sularına kapılan araçtaki bir kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Aynı araçta bulunan kayınpederini arama-kurtarma çalışmaları devam ederken acı haber geldi. Sele kapılan bir aracın içinde bulunan damat ve kayınpeder yaşamını yitirdi.

İzmir’de sel felaketi yaşandı. Balçova ilçesinde yağmur sularının sürüklediği toprak, sanayi sitesindeki yolları ve iş yerlerini kapladı, bazı araçlar çamura saplandı. Denize akan sel suları nedeniyle İzmir Körfezi’nin rengi kahverengiye döndü. Son 14 saatte metrekareye düşen yağış miktarı 142 kilograma yükseldi.

ACI HABER GELDİ

Kentte, dün gece başlayan ve aralıklarla şiddetlenen sağanağın yol açtığı zarar büyürken, acı haber de geldi. Menderes’e gitmekte olan otomobil, Yeniköy Balaban Deresi yakınlarında sel sularına kapıldı.

Araçtaki Kaan Soydan’ın cenazesi 2 kilometre aşağıda bulundu. Aynı araçtaki kayınpederi Hıdır Öztürk’ün (65) de cansız bedenine ulaşıldı

İkilinin, sağanak nedeniyle sabah 08.00 sıralarında aynı bölgede bulunan bağ evlerini kontol etmek için yola çıktıkları öğrenildi.

 

Exit mobile version