Ege HaberleriGündemİzmir Haberleri

İzmir’e kar yağacak mı? Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri için açıklandı!

Aralık ayının sonuna gelirken, İzmirlilerin de kar heyecanı başladı. Vatandaşlar bu sene kar yağışı görüp görmeyeceklerini merak ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) bugün bazı Ege Bölgesi illeri için kar açıklamasında bulundu.

Kış aylarında İzmir’deki bir çok vatandaş kar heyecanı yaşamak istiyor. Bu nedenle ilde bu sene kar yağışı görülüp görülmeyeceği merak ediliyor. MGM bugün Kütahya ve Afyonkarahisar yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur beklendiğini bildirdi. Ancak İzmir için kar beklentisi yok. Öte yandan MGM İzmir’de Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri için beklenen hava sıcaklıklarını açıkladı.

Ege Bölgesi hava durumu

Parçalı ve az bulutlu, kuzey kesimlerinin yer yer çok bulutlu, Kütahya ve Afyonkarahisar çevrelerinin yağmurlu, zamanla yüksek kesimlerinin karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın kıyı kesimlerinde kuzeyli yönlerden kuvvetli ve zaman zaman fırtına (40-80 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor. Sabah saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

A.KARAHİSAR °C, 8°C
Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere yağmurlu, yüksekleri karla karışık yağmurlu
DENİZLİ °C, 16°C
Parçalı ve az bulutlu
İZMİR °C, 14°C
Parçalı ve az bulutlu
MUĞLA °C, 18°C
Parçalı ve az bulutlu

İzmir 5 Günlük hava durumu


21 Aralık Çarşamba- En düşük 5 -En yüksek 9
22 Aralık Perşembe- En düşük 4 -En yüksek 13
23 Aralık Cuma- En düşük 6 -En yüksek 14
24 Aralık Cumartesi-En düşük 7 -En yüksek 14