Gündemİzmir Haberleri

İzmir’e pazar günü için flaş uyarı: Açıklama yapıldı!

İzmir’e 17 Nisan Pazar günü için uyarı yapıldı. Maraton İzmir nedeniyle 17 Nisan Pazar günü Konak tramvayı seferleri duracak. Tram İzmir, sosyal medya hesabından duyuru yaptı. Yapılan duyuruda, “17 Nisan 2022 Pazar günü yapılacak Maraton İzmir süresince Konak Tramvayı’nda 15:00’a kadar işletme yapılmayacaktır” ifadeleri kullanıldı.

Türkiye Atletizm Federasyonu ve Dünya Atletizm Federasyonu ile İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Maraton İzmir’in startı 17 Nisan Pazar günü saat 08.00’de Şair Eşref Bulvarı’ndaki eski İZFAŞ Genel Müdürlüğü binasının önünden verilecek. 42 kilometrelik Maraton İzmir’de atletler, Alsancak üzerinden Karşıyaka’ya ulaşacak ve Bostanlı İskelesi’ne gelmeden döneceği öğrenildi.

Maraton İzmir kapsamında 10 kilometrelik koşu da düzenleneceği ve atletler, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı üzerindeki Köprü Tramvay durağından dönerek, Fuar Kültürpark eski İZFAŞ binası karşı şeridinde yarışı tamamlayacağı bildirildi. Yarış için start aynı gün ve aynı noktadan saat 07.20’de verilecek.