İzmirim Kart’ta artık yetersiz bakiye sistemi bitecek: Tükenmez kart uygulaması geliyor! 

İzmir’de toplu taşımaya binen vatandaşlara duyuru yapıldı. İzmirim kart ile Eshot, metro, tramvay, İzban gibi toplu taşıma araçlarına binen vatandaşlar kartlarında para olmadığında yetersiz bakiye uyarısını alıyorlardı. Artık İzmirim kartında para olmadığında yetersiz bakiye uygulaması kalkıyor. İzmirimkart resmi internet sitesinden alınan bilgilere göre Tükenmez kart sistemi geldiği bildirilirken bu sistemden nasıl faydalanacağınız ise aşağıda belirtilen gibidir. İşte detaylar

TÜKENMEZ KART SİSTEMİ’NDEN NASIL FAYDALANABİLİRİM?

Otomatik yükleme talimatı vermek için aşağıdaki adımları izlemeniz yeterli!

Üyelik formunu doldurun, İzmirim Kart tarafından gönderilen SMS’teki doğrulama kodunu sisteme girin, üyelik işlemini tamamlayın ve sisteme giriş yapın.

Sitede yer alan “Kart Ekle” menüsüne tıklayın ve İzmirim Kartınızı sisteme kayıt ettikten sonra “Talimat Ekle” butonuna basın.

Kredi kartı bilgilerinizi Masterpass’e kaydedin ya da kayıtlı kartınızı eşleştirin. Bankanızdan gelen SMS doğrulama kodunu girerek kaydınızı tamamlayın.

Otomatik yükleme talimatını oluşturun. İzmirim Kart’ınız bakiyeniz bitmeden sizin belirleyeceğiniz tutarda otomatik dolsun.

İzmirim Kart Online İşlemlere üye olarak otomatik yüklemenin yanı sıra aşağıdaki hizmetlerden de faydalanabilirsiniz.

İNTERNET -TL YÜKLEME
İzmirim Kart’ınıza internet üzerinden kredi kartı veya kredi kartı özellikli banka kartınızla yükleme yapabilirsiniz.

DOLUM DETAYLARI
İzmirim Kart’ınıza yapmış olduğunuz tüm yükleme işlem detayları Online İşlemler Merkezinde.

HEMŞEHRİ İLETİŞİM MERKEZİ
İzmirim Kart kullanım detaylarınız üzerinden hiçbir ek bilgi girmeden öneri, istek şikayetlerinizi iletebilirsiniz.

HAT / DURAK BİLGİLENDİRME
Sık kullandığınız otobüs hatları ve durakları sisteme kayıt ederek SMS, e-posta ve mobil bildirim ile bilgilendirmeleri alabilirsiniz.

OTOBÜS ALARMLARI
Seçim yaptığınız hattın istediğiniz durağına, otobüs gelmeden kaç dakika önce bildirim almak istiyorsanız alarm kurabilirsiniz.

Exit mobile version