İzmirli başkandan anne babalara okul desteği

İzmirli başkandan anne babalara okul desteği. Çocuklara kıyafet ve kırtasiye yardımı için kolları sıvadı.

okul desteği

İzmirli başkandan anne babalara okul desteği

İzmir’in Balçova Belediyesi tarafından anne ve babalara okul desteği başladı. Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya anne babalara destek için harekete geçti. Ülke genelindeki ekonomik kriz etkilerini çocuk okutan aileler için en aza indiriyor. Balçova Belediyesi ihtiyaç sahibi dar gelirli ailelere eğitim desteği sağlıyor.

Eşit eğitim için kıyafet ve kırtasiye yardımı

İzmirli anne ve babaların çocukları için Belediye tarafından çocuklara okul için gerekli kıyafet ve kırtasiye yardımı yapılıyor. Maddi durumu iyi olmayan ailelerin çocuklarının kıyafet ve kırtasiye ihtiyaçları Balçova Belediyesi tarafından karşılanıyor. Bu desteğin en önemli özelliği ise çocukların verilen yardımdan haberlerinin olmaması.

Belediye’nin her yıl okul başlangıcından itibaren sağladığı yardımlar bu yıl da devam ediyor. Başkan Çalkaya, ‘1500 çocuğumuzun okul kıyafetlerini ve kırtasiye ihtiyaçlarını biz karşılıyoruz’ dedi. Çocuk psikolojisinin yardımlardan haberi olmamasına da özen gösteriliyor. Belediye’nin yardımları anne ve babalara kart aracılığı ile yapılıyor. Kırtasiye ve çanta için mağazalara gidip aileler çocuklarına alışverişleri gerçekleştiriyorlar.

Exit mobile version