İzmirli Belediye’den anne ve babalara 500 TL’lik HİBE ÖDEME: İlkokul ve Ortaokul’da okuyan çocuğunuz varsa hemen ödemeyi alın…

Türkiye’de gittikçe artan ekonomik kriz ortamı bir çok sektörde olduğu gibi milyonlarca eğitim sürecinde okul okutan anne ve babalar dahil eğitim sektörünün tamamını derinden etkiledi. Eğitimdeki yaşanan kriz sebebi ile aileler zor günler yaşarken İzmirli Belediye’den anne  ve babalara nefes aldıracak hibe ödeme açıklaması geldi.

İzmirli Belediye’den anne ve babalara 500 TL’lik HİBE ÖDEME: İlkokul ve Ortaokul’da okuyan çocuğunuz varsa hemen ödemeyi alın...- İzmir’in köklü belediyeleri arasında yer alan ve binlerce nüfusa hizmet eden İzmir’in Konak Belediyesi tarafından Konaklı öğrencilere dev destek geldi. Anne ve babaların yükleri hafifleyecek. Belediye’den yapılan duyuruya göre ilkokul ve ortaokul çağıda okuyan çocuğu olan herkes büyük destek alacak.

Belediye’den yapılan açıklamaya göre, İzmir Kitap ve Kırtasiyeciler Esnaf Odası’yla protokol imzalayan Konak Belediyesi, ilçede yaşayan ihtiyaç sahibi 500 ilkokul ve ortaokul öğrencisine kırtasiye alışverişinde 500 TL’lik destek sağlayacak. Protokol kapsamında Konak’taki anlaşmalı kırtasiyelerde öğrencilere indirim de uygulanacak.

ANLAŞMALI KIRTASİYELERE GİDİN

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur ile İzmir Kitap ve Kırtasiyeciler Esnaf Odası Başkanı Hulusi Demir’in imza attığı protokol kapsamında, ilçede yaşayan ihtiyaç sahibi 500 ilkokul ve ortaokul öğrencisine, içerisine 500’er TL yüklenen Konak Eğitim Kart’larıyla destek verilecek. Öğrenciler eğitim kartlarını Konak’taki anlaşmalı kırtasiyelerde alışveriş yaparken kullanabilecek. Öğrencilere kırtasiyelerde protokol kapsamında özel indirimler de uygulanacak.

Exit mobile version