Ege Haberleriİzmir Haberleri

İzmirli belediyeden istihdam hareketi! Fabrika sahipleri ve iş arayanlar buluşuyor

Türkiye’nin en kalabalık nüfuslu illeri arasında ilk 3’te yerini alan İzmir için İzmirli belediyeden büyük istihdam hareketi geldi.

İzmirli belediyeden istihdam hareketi! Fabrika sahipleri ve iş arayanlar buluşuyor- İzmir’in Cumhuriyet Halk Partili (CHP) belediyesi Bornova Belediyesi tarafından  iş arayanlarla işverenleri buluşturmak için Türkiye’nin en kapsamlı istihdam fuarlarından birini düzenlemeye hazırlandı.

İSTİHDAM İÇİN TARİH BELLİ OLDU

Önümüzdeki günlerde program hayata geçiriliyor. Bornova Belediyesi’nin organizasyonunda, eleman açığı olan firmalar, 12-15 Ekim tarihlerinde saat 10.00 ile 18.00 saatleri arasında Bornova Büyükpark’ta dört gün boyunca iş arayanlarla görüşmeler yapıp eleman açıklarını kapatmaya çalışacak. İstihdam Fuarı 12 Ekim 2023 saat 16.00’da iş ve siyaset dünyasından katılımcılarla birlikte açılacak. Bornova Belediyesi İstihdam Fuarı, katılımcı firmalar göz önüne alındığında geniş bir kitleye hitap edecek. Vasıfsız işçilerin yanı sıra kadınlar, part-time iş arayanlar ve çıraklık çağındaki gençler için de iş olanakları bulunacak.

ENGELLİ, KADIN VE EVDEN ÇALIŞMA STANDARTLARI

Bir çok farklı kategoride istihdam olanakları için Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Mavi yakalılara ve yeni mezunlara kadar herkese iş imkanı sunabilecek firmaları dahil ettiklerini açıkladı. Ayrıca İduğ, engelli bireyler, gençler ve kadınların istihdamda öncelikli olacağının da altını çizdi.