Editörün SeçtikleriGenelİzmir Haberleri

İzmirli firma mesaiyi 4 güne çekti

Lojistik, tedarik zinciri, denizcilik, havacılık, nakliye ve taşıma işleri organizatörlüğü sektörlerine iş ağı oluşturma platformları sunan INO Networks Group, haftada 4 gün çalışma modeline geçiş yaptı.

Lojistik, tedarik zinciri, denizcilik, havacılık, nakliye ve taşıma işleri organizatörlüğü sektörlerine iş ağı oluşturma platformları sunan INO Networks Group, İzmir’de bir ilke imza atarak mesaiyi 4 güne çekti. Hafta da 4 gün çalışma modeline tam geçiş yapan INO Networks Group’un insan kaynakları, bu sayede verimliliğin daha da artmasını bekliyor.

Haftada 4 gün, toplam 26 saat, sabah 09:00 – 17:00 saatleri arasında çalışacak olan INO Networks Group ekibi, bu gelişmeleri uçtan uca dijitalleşme konusunda verdikleri iş kararına, üstün disiplin ve sorumluluk bilincine sahip personellerine borçlu olduklarını belirtiyor. Personelini benzersiz kurum kültürü ile yetiştiren grup, bu süreçte yazılım ekiplerini kurmalarının ve tamamen yerli yazılımları alt yapılarına uygulamalarının faydasını gördüklerini paylaşıyor.

İzinlerle de ön plana çıkıyorlar

Çalışanlar için sağlıklı, güvenli ve keyifli çalışma ortamı ve koşulları sağlayan şirket diğer birçok uygulamasıyla da iş hayatında aslında ilkleri gerçekleştirmiş gibi görünüyor. İnsan Kaynakları politikaları incelediğinde; “İşe Gelmek İstemiyorum”, “Evden Çalışmak İstiyorum”, “Özel Gün İzinleri” ile “Çocuğunun Yanında Ol” izinleri dikkat çekiyor. Anneler okulun ilk günü, son günü, veli toplantısı ya da çocuklarının herhangi bir aktivitesi olduğu günlerde idari izinli sayılıyor, bütün bunların yanında annelerin aylık olarak uygulanan acil durum izinleri de mevcut.
Şirket, 2023 yılı 3. çeyreği itibariyle kıdemli personeli için kademeli olarak uygulamaya başladığı, cuma günleri evden çalışma ve akabinde Cuma günleri çalışmama uygulamasını, istisna olmaksızın mart ayı itibariyle bütün personeli için uygulamaya alacağını belirtiyor. Bütün bu uygulamaların hayret verici unsurlarından bir tanesi personelin bütün haklarının muhafaza ediliyor olması.

Rakipleri Londra, Hong Kong ve Singapur gibi dünya ticaret ve finans merkezlerinde bulunan şirket, ileri düzeyde İngilizce bilgisine sahip ve kariyer planı olan iş insanlarına kapılarının her zaman açık olduğunu vurguluyor. Adaylar detaylı bilgi için web site adreslerini www.inonetworksgroup.com inceleyebilir ve açık olan pozisyonlarına başvuru yapabilir.